ZAPROSZENIE NA WARSZTATY KULINARNE

Wraz z wiosennym przebudzeniem organizujemy kolejne warsztaty kulinarne pt.”Wiosenne oczyszczanie”.

Jeśli chcecie poczuć energię i harmonię ciała z duchem, to zapraszamy Was serdecznie na nasze warsztaty. Pokażemy jak oczyścić ciało z toksyn i odżywić je karmiącymi składnikami warzyw i owoców. Spotkamy się z Wami w piątek 31 maja, w sercu Starych Bielan, kawiarni Dlaczemu, przy ul. Schroegera 90B.

Opowiemy czym jest detoks organizmu, kiedy i dlaczego go potrzebujemy i jaki wpływ ma na nas to co jemy.

Podczas warsztatów przygotujecie 6 pysznych dań razem ze deserem, z warzyw i owoców dostępnych aktualnie na targu. Będziemy rozkoszować się nimi podczas wspólnej uczty.  Przekonacie się, jak łatwo i szybko można przygotować zdrowe odżywcze posiłki, które cieszą nie tylko ciało, ale i ducha.
Dajcie się ponieść magii roślinnej kuchni ze szczyptą fantazji i miłości!

O prowadzących:

Sylwia Wajnbergier
Prowadzi Dom Wina i Oliwy, który organizuje kulinarne spotkania przy stole – eventy, warsztaty  i catering kuchni wegańskiej i wegetariańskiej. Wiele lat spędziła we Włoszech i na słonecznym wybrzeżu Hiszpanii, gdzie pogłębiała swoją wiedzę dotyczącą zdrowej kuchni śródziemnomorskiej.  Zafascynowana kuchnią roślinną uwielbia dzielić się z innymi i płynącą z niej pozytywną energią.


Katarzyna Hryniewicz
Filolog. Dawniej beznadziejnie zakochana w j. angielskim, nauczyciel, wykładowca i przewodnik kulturowy.
Dzisiaj zajmuje się dbaniem o nasz Mózg, racząc zmysłowymi, roślinnymi przepisami na swoim blogu: https://www.czujeismakuje.com

Zapraszamy serdecznie,

Sylwia Wajnbergier i Katarzyna Hryniewicz

Gdzie: Kawiarnia Dlaczemu ul. Schroegera 90B Stare Bielany
Kiedy: Piątek 31 maja godz. 18-21
Inwestycja: 100 zł od osoby,
Dla 2 osób zniżka 5%.


Zapisy:
Email: czujeismakuje@gmail.com
Tel:
Sylwia Wajnbergier: 663 884 431
Katarzyna Hryniewicz: 660 526 538

Ilość miejsc ograniczona. Po dokonaniu rezerwacji drogą mailową lub telefoniczną należy dokonać wpłaty na konto, która gwarantuje udział w warsztatach.

Ps.

Część dań będziecie mogli zabrać ze sobą do domu, warto więc przynieść ze sobą pojemniki.

Dodaj komentarz