WARSZTATY: WIOSENNA KUCHNIA DIETETYCZNA

  • Czas trwania spotkania: 4 godziny
  • Liczba uczestników: 20 osób
  • Prowadzący: Sylwia Wajnbergier

Uczestnicy pracują w grupach. Po ugotowaniu jest czas na wspólne ucztowanie

Menu

  • Lemoniada cytrusowo – ogórkowa z ziołami
  • Zielony koktajl mocy
  • Sałatka raw z marchewką, batatem, burakiem, nasionami i kiełkami
  • Chłodnik botwinkowy z awokado
  • Spring Rolls z warzywami, makaronem ryżowym i sosem orzechowym
  • Pomidory nadziewane komosą ryżową i oliwkami
  • Placki z cukinii z sosem jogurtowo-koperkowym
  • Naleśniki z warzywami i boczniakami z pikantną salsą pomidorową
  • Bulgur z pieczonymi warzywami, szpinakiem i pestkami słonecznika
  • Surowe kakaowe panforte z daktyli i orzechów