CATERING URODZINOWY

W ostatnią sobotę przygotowałyśmy przyjęcie z okazji 80-tych urodzin Pana Romana. W uroczystym obiedzie uczestniczyło 24 gości.

Zapewniłyśmy bogaty catering i dobrane do niego wina – musującą cavę, wina białe i czerwone.

MENU

ZUPA

Krem pietruszkowo- gruszkowy z parmezanem, aromatyczną oliwą cytrynową i bazylią

DANIE GŁÓWNE

Rolada z indyka w szynce parmeńskiej z nadzieniem z jarmużu, pomidorów suszonych i sera

PRZYSTAWKI/ DANIA NA STOLE

Talerze przekąsek: wędliny , sery, winogrona, oliwki, orzechy włoskie, grissini

Roladki z bakłażana z serem kozim i świeżymi ziołami

Roladki z cukinii z pesto, suszonym pomidorem, fetą i bazylią

Pieczone marynowane papryki w oliwie czosnkowej

Sałatka z cieciorką, fetą, pomidorami i świeżym oregano

Tortelloni z bresaolą, serem provolone, suszonymi pomidorami i pesto z pistacji i orzeszków pinii

Melon z prosciutto i miętą

Pasta z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów

Tarta z porami i serem pleśniowym

ZAPRASZAMY SERDECZNIE DO ZAMAWIANIA OBSŁUGI KATERINGOWEJ. Gwarantuję, że będziecie Państwo zadowoleni!

Brukselka z orzechami, żurawiną i natką pietruszki

WINA

Cava Soler Jove Semi Secco

Białe – Sensas Sauvignon Blanc IGP

Czerwone – Sensas Cabernet Syrah IGP i Miopasso Primitivo Puglia IGT

Dodaj komentarz